Ukrajina

Karta Ukrajine (Ukraine).

Ads

globerobot.com


Sajt sa najvećim brojem mapa, na našem jeziku. Ovde su mape celog našeg područja i skoro svakog najmanjeg mesta.
Karta Srbije i svih mesta u Srbiji, karta
Hrvatske i gradova, karta Bosne i Republike Srpske, zemljevid Slovenije, karta Crne Gore i gradova, karta Makedonije.
Pored mapa iz našeg područja ovde su mape Evrope svih Evropskih država i gradova, karte manjih i većih mesta, Evrope i celog sveta. Karte su sa fotografijama iz uličnog pogleda, auto karta i satelitski snimci.
Karta se može pomerati u svim pravcima radi detaljne pretrage. Karta se može zumirati napred ili nazad do potrebne vidljivosti.
Podrazumevana opcija je standardna karta a može se prebaciti na satelitski snimak, izbornik je na mapi.
Interaktivna karta sveta, satelitski snimci. Ovde je karta Evrope, karta svake države i gradovi, ulice, karta sveta kontinenti, okeani, mora. Karta Evrope glavni gradovi. Karta Azije, karta Afrike Južne i Severne Amerike. Ako se karta zumira može se videti svaki grad i ulica u Evropi i svetu.
Mogu se videti slike sa ulica dalekih destinacija, u jednom trenu možete virtualno prošetati ulicom bilo gde u svetu fotografije 360 stepeni (Street View). Fotografije se mogu razgledati i kod nas karta Srbije i karta Hrvatske, karta Rumunije, karta Italije, sve zemlje Evrope i sveta.
Karta Evrope Karta sveta, karta Evrope, Srbije, Hrvatske i svih Evropskih zemalja i zemalja celog sveta mogu poslužiti svakome da pre polaska na put pogleda i upozna krajnju destinaciju, mogu se videti nepoznati krajevi razgledati fotografije gradova i ulica iz celog sveta, mogu se pogledati turistička mesta, hoteli, odmarališta, banje, planine, planinski vrhovi, zimski centri, auto putevi.

Karta Srbije


Može se pogledati pojedinačno, karta Srbije i karte gradova kao i sva naseljima Srbije, planine Srbije, reke jezera zatim auto karta Srbije i auto karta gradova. Mape mesta Srbije mogu se pronaći ako u okvir za pretragu upišete naziv mesta za koje želite da vidite mapu. Na stranici za rezultat pretrage mapa biće pokazana tražena mapa i broj mapa koje je moguće pregledati. Takođe je moguće izabrati auto kartu ili satelitske snimke.

Karta Hrvatske


Mogu se pogledati karte ili satelitske snimke Hrvatske kao i pojedinačne mape ili snimke gradova Hrvatske. Takođe ovde su i karte svih otoka Hrvatske, Hrvatsko primorje i primorski gradovi.

Zemljevid Slovenije


Zemljevid Slovenije i satelitske snimke Slovenije, pojedinačne karte gradova Slovenije i svh manjih mesta Slovenije mogu se pronaći ovde ako u okvir za pretragu upišete naziv mesta za koje želite da vidite mapu. Takođe ovde su i mape svih gradova Slovenačkog primorja.

Karta Bosne i Hercegovine


Satelitski snimak, karta Bosne i Hercegovine, glavnog grada Sarajeva i karte svih gradova u Bosni i Hercegovini. Svaku mapu Bosne i Hercegovine i gradova možete pronaći ako u okvir za pretragu upišete naziv mesta zatim kliknite na pretragu.

Karta Crne Gore


Karta Crne Gore, karta Podgorice i karte svih gradova u Crnoj Gori, karte primorja, primorskih gradova, turističkih mesta i letovališta.

Karta na Makedonija


Karta glavnog grada Skopje i svih gradova Makedonije i karte turističkih mesta u Makedoniji.


Portions of this page are modifications based on work created and shared by Google and used according to terms described in the Creative Commons 3.0 Attribution License.